Tuesday, August 04, 2009

.malam yang hening.

malam-malam aku hening..sunyi sepi..tak seperti dulu lagi..


kamu tahu,
aku harap satu hari nanti aku boleh terbang .. tinggi sangat.. biar aku dapat tengok dia..

kamu tahu,
hujan sentiasa membasahi aku.tidur malam tentu tak lena. terkenang apa khabar dia di sana..aduhh sakitnyaa.. betul kata orang, kalau berkasih cubit peha kanan peha kiri pun terasa jua..

kamu tahu,
aku tidak mampu menebak sesuatu kerana Dia lebih tahu..namun,setiap hari aku pasti tidak lupa panjatkan doa.. biar dia sentiasa dirahmati Yang Maha Esa..

malam-malam aku hening..sunyi sepi..tak seperti dulu lagi..

p/s: kini, malam-malam aku tidak hening lagi..tenang mensyukuri..tak seperti dulu lagi..

2 comments:

DeSYiQue said...

fana...bleh x bagi email yg awk guna utk login blog sbb kite nak invite awk kat blog private kite

bareessence said...

mak syg..dun wori be happy k...i'll alwiz there for u..xmo sunyi2 n hening lg da,

 
Copyright 2009 one big heart. Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Wpthemesfree